Principal Normes Forum

Registre

Buscador Wikipedia

Search Wikipedia

Normes forum PDF Imprimir Correu
Escrit per Lluis   
Divendres, 05 de Setembre de 2008 12:30

- Està prohibit publicar missatges amb contingut obscè, racista, sexista, difamatori o qualsevol altre que pugui lesionar la sensibilitat de la resta d'usuaris així com la invasió de la privasetat de les persones.

- No està permés missatges que promoguin informació sobre activitats il·legals o criminals.

- No és permetrà cap acció destinada a molestar als usuaris o perjudicar el correcte funcionament del fòrum.

- Està terminantment prohibits els insults i les desqualificacions, tant en el fòrum, com a través del correu intern. Si un usuari t'insulta no responguis a la seva provocació, comunica-l'hi als moderadors o administradors.

- Els moderadors i administradors es reserven el dret d'esborrar els missatges publicats que no compleixin les normes exposades.

- Està prohibit tornar a reobrir assumptes tancats pels moderadors. Si consideres que un assumpte va ser tancat incorrectament, comunica-l'hi als moderadors o als administradors a través del correu intern.

- Només està permès inserir fotografies (escuts, logotips...) en l'avatar, quedant restringit l'ús de les mateixes en la signatura.

- L'administració es reserva el dret d'esborrar qualsevol missatge que crea oportú i de prendre les mesures necessàries respecte a algun moderador que no compleixi les regles anteriors.

- No està permès exposar temes sobre moderadors, tota queixa sobre ells mateixos seran remeses ha gironawifi.

BENVINGUTS AL FÒRUM DE GIRONAWIFI

Última actualització ( Dissabte, 24 de Gener de 2009 01:05 )